Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

καλής ποιότητας Μη υφαμένος διπλώνοντας τη μηχανή για τις πωλήσεις
Αγοράσαμε τη bouffant μηχανή ΚΑΠ σας πριν από 3 χρόνια, τώρα ακόμα χρήση αυτό, η ποιότητα μηχανών είναι υψηλή, εάν αργότερα χρειαζόμαστε περισσότερες μηχανές θα σας έρθουμε σε επαφή με πάλι

—— Valery

Γεια ο φίλος, με θυμάται; Χρησιμοποιήσαμε τη μηχανή σας περίπου 5 έτη. Τώρα πρόκειται να αγοράσουμε τις άλλες μηχανές, εάν βλέπετε το μήνυμα, pls με ερχόμαστε σε επαφή με.

—— Park

Είμαι Online Chat Now

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ALT
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5000'000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι τοποθετημένη στο οικονομικά αναπτυγμένο Zhangjiagang, το οποίο είναι η εθνική πρότυπη πόλη της υγιεινής. Με την ανώτερη γεωγραφική θέση, η επιχείρησή μας συνδέεται με τη Σαγκάη και το Ναντζίνγκ, οριοθέτηση Suzhou, Wuxi και Changzhou στο νότο και κοντά στον εθνικό τρόπο 204, έτσι η μεταφορά από τη στεριά και το νερό είναι πολύ κατάλληλες.

 

Πάντα παρατηρώντας τη φιλοσοφία «ποιότητα πρώτα και φήμη λειτουργίας πρώτα», η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ προωθεί συνεχώς τη σύγχρονη έννοια διοίκησης επιχειρήσεων «του ανθρώπου προσανατολισμένη, της οδήγησης επιστήμης και τεχνολογίας και του ανωτέρου υπηρεσιών». Η βελτίωση των τεχνικών, οι ενημερώσεις του εξοπλισμού παραγωγής και η δημιουργία των νέων προϊόντων είναι οι στόχοι μας. Όλοι οι υπάλληλοι της επιχείρησης έχουν ενισχύσει μια σταθερή και ακμάζουσα αγορά και μια τέλεια επιχειρηματική εικόνα με την αφιέρωση, την καινοτομία και την τιμιότητα.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τη μη υφανθείσα διπλώνοντας μηχανή, την ξανατυλίγοντας και διατρυπώντας μηχανή, χειρουργική πετσέτα τρυπών που διπλώνουν τη μηχανή, κενές μηχανές σωμάτων μασκών προσώπου, μηχανή συγκόλλησης βρόχων αυτιών, φορτωτές μασκών προσώπου, μάσκα προσώπου που διπλώνει τις μηχανές, αυτόματες μηχανές προσώπου, στερεές μηχανές μασκών προσώπου, μηχανές μασκών στοματικού (βάρκα-που διαμορφώνεται) προσώπου παπιών, μηχανές μαξιλαριών περιποίησης (μαξιλάρι κατοικίδιων ζώων), μηχανές γραμμικότητας ΚΑΠ (καπέλο μανιταριών), γιατρός ΚΑΠ που κατασκευάζει τη μηχανή, μηχανές κάλυψης παπουτσιών, oversleeve κατασκευάζοντας τη μηχανή, μη υφανθείσες μηχανές, μηχανές φουσκαλών, πολυσύνθετοι κόπτες, μηχανές των ετερόφθαλμων γάδων μωρών (οδοντικές), υπερηχητικές ράβοντας μηχανές, μηχανές πανών μωρών, βοηθός που συνδέει τις μηχανές, υπερηχητικές μηχανές δαντελλών, φιλική προς το περιβάλλον τσάντα κατασκευαστές, και υπερηχητικές σειρές.

 

Οκτώ σειρές και περισσότεροι από πενήντα τύποι μηχανών που αναπτύσσονται και που κατασκευάζονται από τη Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ικανοποιούν πλήρως τα αιτήματα των σύγχρονων επιχειρήσεων δεικτών. Μια εκατό από τις γραμμές παραγωγής τρέχει επιτυχώς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προς το παρόν, τα προϊόντα μας παραδίδονται στη Μέση Ανατολή, το Χονγκ Κονγκ και την περιοχή της Ταϊβάν και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών.

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ θα σταθεί πάντα το περισσότερο τα σύνορα της σύγχρονης αγοράς, μη φοβισμένα του νέου ανταγωνισμού και πρόθυμα να δεχτούν την πρόκληση. Η Co. μηχανημάτων Alaite Zhangjiagang, ΕΠΕ θα γίνει ο ικανοποιητικός και trustable συνεργάτης σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. sophia

Τηλ.:: 0086 18012381799

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)